UPDATE: Man ernstig gewond na steekincident VIDEO

1 jun 2024

Update: De politie meldt zojuist dat er in Rotterdam een verdachte is aangehouden voor dit steekincident. Zijn rol gaat onderzocht worden.

Vlaardingen – Op zaterdagmiddag 1 juni omstreeks 14:00 uur heeft er een steekincident aan het Schoutplein in Vlaardingen plaatsgevonden. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse.

Het slachtoffer, een 24-jarige man, zou op het Schoutplein zijn neergestoken en al bloedend de Albert Heijn aan het Veerplein zijn binnengelopen. Medisch personeel van meerdere ambulances en de traumahelikopter hebben het slachtoffer gereanimeerd. Uiteindelijk is het slachtoffer met spoedbegeleiding vervoerd naar het ziekenhuis. Kort na het incident werd, op basis van een signalement, een verdachte aangehouden. Dit bleek niet de gezochte verdachte te zijn en is daarom ook weer vrijgelaten.

De politie heeft ter plaatse sporenonderzoek verricht.