Informatie

Betekenis Blauwnieuws
De betekenis van Blauwnieuws is een klein beetje spiritueel. De kleur blauw wordt namelijk geassocieerd als de kleur van vertrouwen, duidelijke communicatie en betrouwbaarheid. Wij willen dus op een duidelijke en betrouwbare manier het laatste nieuws aan u presenteren waar u op kan vertrouwen. Gezien wij deze website vrijwillig bijhouden zou het kunnen voorkomen dat er geen beeldmateriaal bij het nieuwsbericht staat. Toch doen wij onze uiterste best om u zo up-to-date mogelijk te houden over het allerlaatste nieuws.

Zelf nieuws insturen
Heeft u zelf nieuws of een leuk persbericht, dan ontvangen wij deze graag. Via de contactpagina kan u een bericht sturen zodat wij dit kunnen oppakken. Mocht u over beeldmateriaal beschikken wat u graag beschikbaar stelt aan ons dan kan u ook via de contactpagina een bericht versturen. Wij streven er naar om altijd zo snel mogelijk op uw bericht te antwoorden.

Wilt u op vrijwillig basis content aan ons leveren, dan staan we daar uiteraard voor open. Ook dan is het verzoek om een bericht te sturen via de contactpagina, wij zullen dan u vanzelf contacten.

Aankoop van beelden
Alle op de website getoonde beelden zijn na betaling beschikbaar voor gebruik. Denk hierbij aan bijvoorbeeld websites, tv-uitzendingen, kranten, reclame en andere media-uitingen. De onderstaande tarieven zijn voor het gebruik van het beeldmateriaal met wederzijds goedkeuren.

Foto: € 105,-
Video: € 450,-

De bovenstaande tarieven zijn de geldende tarieven, tenzij er anders is overeengekomen. Mocht u meer informatie willen of beeld willen aankopen dan kan u contact op nemen met: info@blauwnieuws.nl.