Derde autobrand in korte in tijd in Vlaardingen

28 mei 2024

Vlaardingen – In de nacht van maandag naar dinsdag werden omwonende rond 3:05 uur aan de Utrechtlaan in Vlaardingen een harde knal. Toen ze naar buiten keken bleek er een personenauto in brand te staan.

De brandweer werd gebeld en kwam met spoed ter plaatse. Ondanks de inzet van de brandweer kon niet worden voorkomen dat de auto total-loss raakte. De auto stond in de voortuin van een woning geparkeerd, de woning bleef gespaard.

Derde autobrand
Dit is niet de eerste auto die in vlammen op gaat deze week. Zo brandde er op 21-5, exact 1 week geleden, op de Abcoudehoeve een busje uit. De Abcoudehoeve grenst overigens aan de Utrechtlaan. Enkele dagen later, op 23-5, was het raak aan de Burgemeester Pruissingel. Hier brandde een geparkeerde personenauto uit. Ook deze autobrand zal nader onderzocht worden, de politie heeft een lint om de auto gespannen.