Zware schade na aanrijding tussen drie vrachtwagens VIDEO

22 mei 2024

Maasdijk – Bij een flinke aanrijding op het Maasdijkplein nabij Maasdijk is woensdagmiddag een persoon gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen drie vrachtwagenchauffeurs met elkaar in botsing.

Rond 17:50 uur ging het goed mis op de N220 richting het Maasdijkplein. In de rijrichting naar het Maasdijkplein toe kwamen een trekker-oplegger combinatie en een motorwagen met aanhanger met elkaar in botsing. Door de botsing kwam één van de voertuigen op de andere weghelft terecht, daar reed op dat moment een andere trekker-oplegger combinatie. Deze combinatie werd aan de bestuurderszijde geraakt, de klap was zo hard dat een gedeelte van de lading in de zeilentrailer is verschoven. Bij het ongeval viel 1 gewonde, dit slachtoffer is later met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Door het ongeval ontstond er veel schade, met name bij één van de trekkers, ook lag de weg bezaaid met brokstukken. De politie heeft onderzoek gedaan naar dit ongeval. Tijdens de afhandeling van dit incident is de weg in beide richtingen dicht geweest.