Schade bij portiek na explosie

20 feb 2024

Vlaardingen – Iets voor middernacht heeft er bij een portiek aan de van Beethovensingel in Vlaardingen een explosie plaatsgevonden. Hierbij raakte niemand gewond.

Rond 23:55 uur werd er een harde knal gehoord rond de portiek en werd er rook waargenomen. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek er glas te zijn gesneuveld van de portiek en bij een voordeur zat een brandplek. De gehele portiek werd op last van de brandweer ontruimd en enkele mensen werden opgevangen in de tankautospuit van de brandweer. Nadat er geventileerd was en de sporen door de politie waren veiliggesteld konden deze mensen weer terug naar hun woning.

Ambulancepersoneel heeft nog enkele personen gecontroleerd maar niemand hoefde voor medische behandeling vervoerd worden. De politie zal onderzoek doen naar dit incident.