Wederom explosie bij woning in de Holy

12 jan 2024

Vlaardingen – Rond 3:30 uur heeft er aan de Koekoekstraat in Vlaardingen-Holy wederom een explosie voorgedaan. In de omgeving van de voordeur ging een explosief af.

Bij deze ontploffing raakte niemand gewond. Door de explosie ontstond er lichte schade aan de voorgevel van het woonpand. De politie doet onderzoek naar deze explosie en heeft enkele getuigen gehoord.

Eerder deze maand, op 9 januari om precies te zijn, was deze woning ook al doelwit van een explosie. Ook toen raakte er niemand gewond maar ontstond er wel lichte schade. De dag ervoor, 8 januari, waren de oudere buren al aan de beurt. Ook bij die eerste explosie raakte niemand gewond, wel ontstond er schade aan de gevel.

Foto 1 t/m 3: explosie 12-1-’24
Foto 4: explosie 9-1-’24
Foto 5: explosie 8-1-’24