Persoon gewond bij woningbrand VIDEO

11 jan 2024

Rotterdam – Aan de Franselaan in Rotterdam is donderdagavond 11 januari een brand uitgebroken in een woning. De brandweer heeft de brand opgeschaald naar middelbrand.

De brand brak uit rond 18:05 uur in een woning aan de Franselaan. De brandweer heeft een persoon uit het brandende pand gehaald. Ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team kwamen met spoed ter plaatse om dit slachtoffer te verzorgen. Het slachtoffer is voor verdere behandeling naar een ziekenhuis in de regio vervoerd.

De brandweer had het vuur snel onder controle en kon na het blussen overgaan tot het ventileren van zowel het brandadres als de omliggende woningen. Volgens regiozender Rijnmond zou er eerder brand zijn geweest in deze woning. Na deze brand zou het raam van de woning met een houten OSB plaat zijn dichtgetimmerd.