Dode en zwaargewonde bij ongeval VIDEO

14 jan 2024

Brielle – Op de N57 nabij Brielle is in de nacht van zaterdag op zondag bij een ongeval een persoon om het leven gekomen. Een personenauto werd over een verkeersgeleider gelanceerd en belandde vervolgens achter de vangrail.

Meerdere ambulances, MMT, politie en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Bij aankomst bleek de schade enorm te zijn. Verspreid over de weg lagen brokstukken van het voertuig, het voertuig zelf stond op het fietspad. De brandweer heeft één van de twee slachtoffers uit de auto gehaald. Na behandeling in de ambulance is dit slachtoffer met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. Voor het tweede slachtoffer kwam alle hulp te laat, deze overleed ter plekke.

De politie heeft onderzoek gedaan naar deze aanrijding. De oorzaak van de aanrijding is onbekend. De N57 is tijdens de afhandeling van dit incident in beide richtingen afgesloten geweest nabij de Harmsenbrug.

UPDATE: De politie maakt bekend dat het dodelijke slachtoffer 22 jaar is en komt uit Hoogvliet. Het andere slachtoffer is een 20-jarige man en komt uit dezelfde plaats.