Woning in de Vlaardingse VOP gesloten door burgemeester

29 feb 2024

Vlaardingen – Afgelopen nacht is er opnieuw een incident bij een woning aan de van Beethovensingel geweest. Hierbij is getracht de woning in brand te steken. Vorige week was bij dezelfde woning ook al een explosie. Burgemeester Bert Wijbenga heeft daarom besloten de woning tot nader order te sluiten.

Deze maatregel heeft veel impact op de bewoners van de betreffende woning. Het is echter wel nodig om dit te doen. Om de kans op herhaling zo klein mogelijk te maken én voor het veiligheidsgevoel van de buurt. Naar aanleiding van de eerdere explosie waren al maatregelen genomen. Zo was er al een camera geplaatst. Deze blijft voorlopig staan. Ook is de politie druk bezig met het opsporingsonderzoek.

Tekst: Gemeente Vlaardingen
Foto: Archief