Burgervader sluit weer woningen

8 jan 2024

Vlaardingen – Burgemeester Bert Wijbenga heeft twee woningen aan de Geert Grootelaan zondag met spoed gesloten. In een van de woningen vond afgelopen zaterdagnacht een schietincident plaats waarbij een 29-jarige man zwaargewond raakte. Een 24-jarige man uit Den Haag is na een korte achtervolging aangehouden. Een 23-jarige man uit Vlaardingen die in de woning aanwezig was tijdens het schietincident is later in de nacht ook aangehouden.

Een derde verdachte, een 31-jarige man, is aangehouden in de woning tegenover het slachtoffer. In deze woning vonden agenten voorwerpen die mogelijk betrokken zijn bij de schietpartij. Wat de rol van de aangehouden mannen is bij het schietincident, wordt onderzocht. Zowel de woning waar het schietincident plaatsvond als de woning van de derde verdachte zijn gesloten. Hoelang de woningen gesloten blijven is op dit moment nog niet bekend.

Tekst: Gemeente Vlaardingen