Burgemeester van Vlaardingen sluit panden na explosies

9 dec 2023

Vlaardingen – In de Koninginnestraat in de Oostwijk in Vlaardingen zijn bewoners vanavond (vrijdag 8 december 2023, red.) opnieuw opgeschikt door een explosie. Burgemeester Bert Wijbenga neemt de situatie zeer hoog op en heeft besloten één woning in de Gretha Hofstralaan en één woning en aangrenzend een bedrijfspand in de Koninginnestraat per direct te sluiten.

Deze maatregel heeft veel impact voor de bewoners. Maar tegengaan van risico’s en het veiligheidsgevoel voor deze personen en ook de directe omgeving gaat voorop. De politie doet op beide locaties onderzoek. Naar aanleiding van de eerdere explosie op dinsdag zijn al maatregelen genomen en is een mobiele camera geplaatst.

Tekst: Gemeente Vlaardingen

Explosie afgelopen avond
Explosie 8 april 2023Explosie 5 december 2023