Verdachte in Vlaardingen aangehouden voor overlijden man in De Lier

21 okt 2023

Vlaardingen – De politie heeft zaterdag 21 oktober jongstleden een verdachte aangehouden in het onderzoek naar het overlijden van een 37-jarige man aan de Jogchem van der Houtweg in De Lier. De man werd woensdagochtend 18 oktober jongstleden dood aangetroffen in een woning. Het politieonderzoek naar de toedracht van het overlijden is in volle gang.

Agenten troffen de 37-jarige man woensdagochtend dood aan in zijn woning. In verband met verdachte omstandigheden rondom het overlijden van de man is besloten om een Team Grootschalige Opsporing (TGO) te starten. Het TGO doet uitgebreid onderzoek naar deze omstandigheden. Op dit moment gaat de recherche ervan uit dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen. Een verdachte is zaterdagmiddag aangehouden in een portiek van een flat aan de Coornhertstraat in Vlaardingen. Het gaat om een 27-jarige Let zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Tekst: www.politie.nl