Anonieme tip leidt naar versnijdingspand

12 mrt 2022

Rotterdam – Dankzij een anonieme tip kon de politie een versnijdingspand op de Schansweg in Rotterdam ontmantelen. Acht mannen van Albanese afkomst zijn aangehouden.

Een versnijdingspand is een pand waar drugs, meestal cocaïne, wordt versneden en vermengd met andere stoffen om het volume toe te laten nemen en zo meer aan de drugs te kunnen verdienen. De politie ontving vrijdag een tip dat een dergelijk pand op de Schansweg in Rotterdam zou zitten.

Vrijdagavond ging de politie ter controle naar de genoemde woning. In de woning waren diverse chemicaliën en versnijdingsmiddelen aanwezig en materieel dat bij het versnijden gebruikt wordt. De acht mannen die in de woning aanwezig waren, hebben geen vaste woon- of verblijfplaats, zijn tussen de 21 en 50 jaar oud en waren van Albanese afkomst. Zij zijn aangehouden.

Tekst: www.politie.nl