Motoragent (47) overleden bij verkeersongeval

7 jul 2021

Rotterdam – Een 47-jarige motorrijder van de politie Rotterdam is vanochtend bij een ongeluk op de Waalhavenweg in Rotterdam om het leven gekomen. Direct na het ongeluk is het team verkeersongevallenanalyse (VOA) van Den Haag een onderzoek gestart naar de toedracht.

Rond 09.15 uur kwam de melding binnen van het dodelijk verkeersongeval. Hulpdiensten waren direct ter plaatse maar helaas mocht hulp niet meer baten. Getuigen vertelden dat de vrachtwagen waarmee de motor in aanrijding was gekomen, was doorgereden. Door informatie van getuigen en camerabeelden kreeg de politie zicht op het voertuig en werd de vrachtwagen opgespoord en de chauffeur aangehouden. Het gaat om een 45-jarige man uit Melissant. De man zit vast en wordt verhoord. Hij zal vrijdag worden voorgeleid aan een rechter-commissaris.