Stoffelijk overschot aangetroffen in afgebrand pand

29 apr 2024

Berkel en Rodenrijs – Een 13-jarige jongen deed maandagmorgen 29 april een afschuwelijke ontdekking, hij vond in een afgebrande auto een stoffelijk overschot.

Zondagmiddag 28 april brak er brand uit in een pand aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. De schuurbrand groeide al snel uit tot een grote brand en de brandweer rukte daarom ook met groot materieel uit. Ondanks de massale inzet van de brandweer bleef van het pand weinig over. De politie kon op zondag al snel twee verdachten aanhouden, een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 21-jarige Rotterdammer.

Vandaag zou er verder onderzoek gedaan worden naar de oorzaak van de brand. Enkele mensen besloten de schade alvast van dichtbij te bekijken, waaronder de 13-jarige jongen. Hij zag in het afgebrande pand de afgebrande auto staan en toen de jongen in de auto keek zag hij op de achterbank het stoffelijk overschot liggen. Momenteel is de identiteit van het dodelijke slachtoffer onbekend, hier doet de politie onderzoek naar.