Meerdere gewonden bij flinke explosie

30 mrt 2024

Vlaardingen – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft er een flinke explosie plaatsgevonden bij een woning aan de Willem Beukelszoonstraat in Vlaardingen. Meerdere personen raakte hierbij gewond.

Rond 1.45 uur werden de bewoners opgeschrikt door een enorme knal. De woning vulde zich snel met rook en beneden bleek een uitslaande brand te woedden. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft opgeschaald naar het sein ‘Grote Brand’. Voor de bewoners kwamen meerdere ambulances ter plaatse. Na controle zijn tenminste 3 personen vervoerd naar het ziekenhuis.

De woning ligt naast een opslagbox van de Vlaardingse loodgieter. Deze box is in 2023 al meerdere malen onderwerp geweest van verschillende explosies. Hierna is er een camerapaal op de hoek geplaatst. De woning zelf is niet van de loodgieter.