Woning weer gesloten na ‘weer een bom bij Ron’ *

21 mrt 2024

Vlaardingen – Afgelopen nacht zijn de bewoners uit Park Hooglede weer opgeschrikt door een explosie in de Gretha Hofstralaan. Vandaag is de driehoek (burgemeester, politie en Openbaar Ministerie) met spoed bijeengekomen om over deze explosie te praten. Besloten is de woning opnieuw te sluiten. De sluiting van de woning was tijdelijk opgeschort voor de vrouwelijke bewoonster en de kinderen.

“Ik vind het vreselijk wat er weer is gebeurd vannacht. Eerder op de avond zijn nog twee verdachten aangehouden dankzij alerte buurtbewoners en de politie. Deze verdachten zitten voor langere tijd vast. Het feit dat dit niet zomaar op te lossen is, maakt het extra frustrerend. Nog steeds tasten we in het duister over de oorzaak van de explosies. Ik begrijp de boosheid en angst van de bewoners. We blijven al het mogelijke en redelijke doen om de onderste steen boven te halen. Dit moet stoppen!”, aldus burgemeester Wijbenga.

Tekst: Gemeente Vlaardingen
Foto: Archief
* In de titel is een citaat van een omwonende verwerkt, dit is niet vanuit de Gemeente Vlaardingen zo verspreidt.