Twee politievoertuigen vast in de modder VIDEO

18 feb 2024

Vlaardingen – Niet één maar twee dienstwagens van de politie stonden zondagmiddag vast aan de Woudweg in Vlaardingen. De brandweer en een boer schoten te hulp.

Agenten reden in de middag tijdens hun surveillanceronde met hun dienstbus over een pad tussen de Woudweg en de Vlaardingse Holy. Na enkele tientallen meters zakte de bus weg in de modder en kwam deze vast te zitten. Er werd de hulp ingeroepen van collega’s welke met een 4×4 voertuig reden. Helaas kwamen ook deze agenten met hun dienstvoertuig vast te zitten in de modder. Een soort gelijk voertuig stond tijdens oud & nieuw ook al vast, toen bij de wijk voor ontheemden Oekraïners.

Nadat twee voertuigen vast stonden werd de hulp ingeroepen van de Vlaardingse brandweer. De brandweerlui konden met behulp van de lier van het hulpverleningsvoertuig het 4×4 voertuig lostrekken. De politiebus stond echter te ver op het pad en kon niet gemakkelijk bereikt worden. Een boer, welke in de omgeving woont, kon ter plaatse komen met een trekker en heeft de politiebus uit de modder weten te trekken.