Snelweg vol brokstukken na ongeval met caravan VIDEO

6 dec 2023

Maassluis – Woensdagavond 6 december heeft er rond 19:30 uur een ongeval plaatsgevonden op de A20 in de rijrichting van Rotterdam. Ter hoogte van Lely, zo 1200 meter van afslag 7 Maassluis, zou volgens getuigen een caravan van het trekkende voertuig zijn geschoten. Een automobilist die op rijstrook 1 reed kon de caravan niet meer ontwijken en zou erop zijn gereden.

Ondanks dat de schade groot is, raakte er niemand gewond. Naast de grote schade lag ook de snelweg bezaaid met brokstukken van de caravan en beide voertuigen. De A20 werd daarom in zijn geheel afgesloten tussen Westerlee en Maassluis. Ingesloten verkeer kon na enige tijd via de vluchtstrook hun weg vervolgen.

De politie heeft ter plaatse verklaringen opgenomen en het ongeval kort onderzocht. Twee bergers hebben de wrakken afgesleept.