Filmopnames in Rotterdam voor motoren van BMW

4 aug 2023

Rotterdam – De Kop van Zuid in Rotterdam was vrijdag het toneel van filmopnames voor een reclamecommercial, vermoedelijk voor een nieuwe motor van BMW.

Het nieuwe model, dat nog niet op markt is, zou gebaseerd zijn op de BMW R Nine T. Bij het filmen werd gebruikt gemaakt van een drone en een camera aan een kraan die gemonteerd was op het dak van een Porsche Cayenne. De filmploeg deed er tijdens de opnames alles aan om het nieuwe paradepaardje aan het oog van nieuwsgierige kijkers te onttrekken.

Zo werden de motoren afgeschermd en na de opnames direct aan het zicht onttrokken door ze in zwarte tenten te stallen. Een van de motorrijders ging onderuit toen ze met de motor een van de tenten probeerde binnen te rijden. Verder waren ook verkeersregelaars ingehuurd om het publiek op afstand te houden.