Stoffelijk overschot van vrouw in woning aangetroffen

12 jul 2023

Vlaardingen – Aan het einde van de middag is een overleden vrouw aangetroffen in een woning aan de Pieter Karel Drossaartstraat. Twee mannen uit Vlaardingen zijn aangehouden. De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd.

Een 40-jarige man en een 25-jarige man, beiden uit Vlaardingen, meldden zich vanmiddag rond 17.00 uur aan het politiebureau in Vlaardingen. Op basis van wat zij vertelden, zijn agenten naar de woning gegaan en troffen zij daar de overleden vrouw aan. De twee mannen zijn aangehouden en worden verhoord door de recherche.
De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd. De forensische opsporing doet een sporenonderzoek en er wordt met getuigen gesproken. Eén van de scenario’s waar rekening mee wordt gehouden is een misdrijf.

Foto: JBMedia
Tekst: www.politie.nl