Fietsende vrouw (35) overleden na ongeval VIDEO

14 jun 2023

UPDATE: De 35-jarige vrouw is in het ziekenhuis overleden aan haar verwondingen. Inmiddels is ook bekend dat er een 38-jarige Rotterdammer is aangehouden.

Rotterdam – Dinsdagavond 13 juni is een vrouw op een fiets aangereden door de bestuurder van een bestelbus. Dit gebeurde op de Mathenesserweg nabij Marconiplein in Rotterdam.

Hulpdiensten rukte massaal uit naar de ongevalslocatie. De ernstig gewonde vrouw is ter plekke gereanimeerd en met een spoedtransport overgebracht naar een ziekenhuis. De bestuurder van de bestelauto heeft zich niet bekommerd om de vrouw en is zonder te stoppen doorgereden. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de aanrijding.

Tekst gaat door onder de video

Een patrouillerende politieauto heeft aan de Essenburgsingel in Rotterdam de flink beschadigde bestelauto uiteindelijk teruggevonden. Deze is door de politie afgesleept en zal later door de Forensische Opsporing worden onderzocht.