Wederom pick-up truck van loodgietersbedrijf opgeblazen met explosief

8 apr 2023

Vlaardingen – Omwonenden van de Koninginnestraat in Vlaardingen schrokken zich vannacht rond 4:30 uur rot van een harde knal in de straat. In de straat bleek een pick-up te zijn opgeblazen met een explosief.

Brandweer en politie kwamen met spoed naar de plek van de explosie. Van brand bleek geen sprake maar wel was er een aanzienlijke schade aangericht. Naast de pick-up truck is ook de naastgelegen woning beschadigd geraakt door de klap.

Het is niet de eerste keer deze week dat dit bedrijf een van zijn voertuigen ziet vergaan. In de nacht van maandag op dinsdag werd namelijk ook al een pick-up van het loodgietersbedrijf opgeblazen met een explosief. Dat gebeurde aan de Gretha Hofstralaan in Vlaardingen-Holy. Uiteraard doet de politie onderzoek naar deze twee explosies.