A20 ook aankomend weekend weer dicht

2 okt 2022

Regio – Sommige zaken zijn gewoon een zekerheid in het leven, een dichte snelweg A20 begint daar ook steeds meer op te lijken. Hieronder de afsluitingen een een overzicht:

  • Vanaf vrijdag 7 oktober 22:00 uur tot maandag 10 oktober 05:00 uur is de A20 in de richting Hoek van Holland afgesloten tussen het Kethelplein en afrit 7 Maassluis. De aangesloten opritten in Vlaardingen (8 & 9) gaan al om 21:00 uur dicht.
  • In de nacht van 8 op 9 oktober is ook de rijbaan richting Rotterdam afgesloten tussen oprit 7 Maassluis en afrit 9 Vlaardingen (Holysingel).
  • Overdag is op de rijbaan richting Rotterdam de linkerrijstrook afgesloten. Om sluipverkeer te voorkomen zijn de Broekpolderweg en de Zuidbuurt alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer.
  • Voor het afplakken van bewegwijzeringsborden is op vrijdagnacht en zondagnacht de parallelbaan van de A4 richting Den Haag een paar uur afgesloten vanaf de Beneluxtunnel tot en met het Kethelplein. Ook de A4 Ketheltunnel in de richting van Rotterdam is hiervoor enige tijd afgesloten.

Tevens is voor afrondende werkzaamheden de A20 in de richting Hoek van Holland ook afgesloten van maandag 10 oktober 22:00 uur tot dinsdag 11 oktober 05:00 uur. De opritten (8 & 9) gaan al om 21:00 uur dicht.

Hieronder ziet u een visual van enkele omleidingsroutes. Verkeer in Vlaardingen en omstreken kan ook gebruiken maken van de Maassluissedijk tussen Vlaardingen en Maassluis.