51-jarige man zwaargewond bij aanrijding VIDEO

11 sep 2022

Rotterdam – Op de Abram van Rijckevorselweg is in de nacht van zaterdag op zondag een voetganger zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden door een automobilist. De voetganger zou vanuit de middenberm de weg over hebben willen steken.

Hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT), kwamen met spoed ter plaatse om medische hulp te verlenen. Het slachtoffer, een 51-jarige man uit Rotterdam, is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in de regio. De politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

Ooggetuigen meldden aan de politie dat de bestuurder niet te hard zou hebben gereden. Door de nasleep van het ongeluk werden drie van de vier rijstroken geruime tijd afgezet. De personenauto van de bestuurder is meegenomen voor nader onderzoek, de bestuurder zelf mocht na verhoor te voet zijn weg vervolgen.