Vijf voertuigen beschadigd door voertuigbrand (VIDEO)

19 jun 2022

Rotterdam – Terwijl de voertuigbrand aan de Melanchtonweg in Rotterdam nog maar net geblust was, kwam er al een andere voertuigbrand melding binnen.

Aan de Terletweg in Rotterdam op een parkeerterrein nabij het volkstuinencomplex stonden meerdere voertuigen in brand. Vrijwilligers van kazerne Frobenstraat kwamen met spoed ter plaatse en werden geconfronteerd met een vlammenzee. Twee voertuigen stonden volledig in brand en twee andere stonden gedeeltelijk in brand. Een vijfde voertuig is aanzienlijk aangestraald. Zeker drie voertuigen kunnen als verloren worden beschouwd, de andere twee hebben behoorlijke schade opgelopen.

Hoe de brand precies kon ontstaan is momenteel niet duidelijk, hier zal later nader onderzoek naar worden gedaan. Brandstichting ligt echter voor de hand.