Vrouw doodgereden, bestuurder rijdt door

27 mei 2022

Oudenhoorn – Donderdagavond 26 mei is een vrouw op de Dorpsweg aangereden en later in het ziekenhuis overleden. De bestuurder die de vrouw raakte, is doorgereden. De politie is op zoek naar hem of haar. Vermoedelijk heeft de auto schade rechtsvoor.

De 53-jarige vrouw uit Middelharnis liep rond 22:15 uur samen met haar man op de Dorpsweg richting het Centrum van Oudenhoorn. De Dorpsweg is een 60 km weg en het stel wandelde daar langs de kant van weg, in de berm. Een auto die langsreed, raakte de vrouw waardoor ze in het water belandde. De ambulance was er snel en bracht haar naar het ziekenhuis. Helaas is de vrouw daar aan haar verwondingen overleden.

De politie doet onderzoek en komt graag in contact met eventuele getuigen.

Tekst: www.politie.nl