Automobilist aangehouden na veroorzaken aanrijding

1 mei 2022

Vlaardingen – Zondagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden aan de Van Beethovensingel in Vlaardingen. Hierbij vielen geen gewonden.

De bestuurder van een personenauto ramde een geparkeerd voertuig. Na de aanrijding reed de bestuurder verder ondanks dat het voertuig een lekke band had. Getuigen hebben de auto uiteindelijk enkele meters verderop weten klem te rijden en hebben de politie ingeschakeld. De politie heeft de bestuurder van de personenauto ter plaatse aangehouden. De bestuurder bleek vermoedelijk onder invloed te zijn van alcohol. Ook lagen er enkele lege bierflesjes onder de passagiersstoel.

De politie heeft ondersteund met het invullen van het schadeformulier. Een bergingsbedrijf heeft het beschadigde personenvoertuig geborgen.