Nieuwe beelden verdachte steekincident Vlaardingen

26 apr 2022

Vlaardingen – In het programma ‘Opsporing Verzocht’ op NPO1 zijn dinsdagavond nieuwe beelden getoond van de dader van de steekpartij van 16 april in Vlaardingen.

Een 21-jarige vrouw fietste die avond vanuit Schiedam naar Vlaardingen. Op de Kortedijk ter hoogte van de Werf van Pronk werd zij door de verdachte in haar rug gestoken. De vrouw is toen met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Hier is het mes uit haar lichaam verwijderd, dit zat er namelijk nog in. De vrouw mag van geluk spreken dat ze er geen blijvend lichamelijk letsel aan over houdt.

Tekst gaat verder onder de foto’s.


Foto’s: Archief

Na de uitzending van vorige week zijn er bijna veertig tips binnengekomen, de gouden tip ontbreekt echter nog. De verdachte is niet langer dan 1.70 meter, was op de fiets en droeg die nacht donkerkleurige kleding. U kan uw tips doorgeven via telefoonnummer: 0800-6070 (gratis). Blijft u liever anoniem dan kan u via Meld Misdaad Anoniem bellen op telefoonnummer: 0800-7000 (gratis).

Hieronder ziet u filmpjes met daarin de nieuwe beelden. Ook de oude beelden hebben wij toegevoegd.