ZIEN: Gek die 21-jarige vrouw zomaar neerstak

19 apr 2022

Vlaardingen – Zoals wij gisteren al bericht hebben, waren vandaag in de uitzending van Opsporing Verzocht beelden te zien van de man welke zaterdagavond 16 april een 21-jarige vrouw neerstak. Kijkt u mee?

De vrouw fietste die avond vanuit Schiedam naar haar vriend in Vlaardingen waarmee zij had afsproken. Op de Kortedijk in Vlaardingen werd zij echter vanuit het niets in haar rug gestoken door een onbekende man. De vrouw is destijds, met het mes nog in haar rug, met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De jonge vrouw mag van geluk spreken dat ze hier waarschijnlijk geen blijvend lichamelijk letsel aan over houdt.

De politie heeft het mes inmiddels in bezit evenals een berg aan camerabeelden. In het programma Opsporing Verzocht op NPO1 is vanavond al aandacht besteed aan deze schokkende zaak. In het programma waren beelden van de dader te zien evenals een signalement.

Tekst gaat door onder de afbeelding.

Nadat de dader het slachtoffer gestoken had fietste hij met flinke snelheid via de Groen van Prinstererstraat in de richting van de Van der Driftstraat in Vlaardingen. Volgens het slachtoffer is hij niet langer dan 1.70 meter en hij droeg die nacht donkerkleurige kleding. U kan uw tips doorgeven via telefoonnummer: 0800-6070 (gratis). Blijft u liever anoniem dan kan u via Meld Misdaad Anoniem bellen op telefoonnummer: 0800-7000 (gratis).

 

Foto’s: Archief