Fietsende vrouw vanuit het niets gestoken

17 apr 2022

Vlaardingen – Kent u ook dat gevoel; dat u de drang heeft zomaar iemand neer te steken? Nee, wij ook niet. Echter blijken er nog genoeg gekken op deze wereld rond te lopen.

Dat ondervond ook een 21-jarige vrouw gisteravond laat in Vlaardingen. Zij fietste nietsvermoedend over de Kortedijk toen zij, ter hoogte van het Werf van Pronk, een klap voelde in haar rug. Zij dacht in eerste instantie dat ze een klap had gekregen, toen ze beter voelde bleek er een mes in haar rug te zitten en kwam er bloed uit haar lichaam.

Hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam, kwamen met spoed ter plaatse om de gepaniekeerde vrouw van medische hulp te voorzien. Na behandeling is zij met de ambulance vervoerd naar een ziekenhuis in de regio. Het mes zat op dat moment nog in haar rug.

De politie heeft de desbetreffende straat voor een gedeelte afgezet. Er zijn verklaringen opgenomen van omwonende en er wordt gekeken naar eventuele camerabeelden. Een zoekactie in de omgeving leverde gisteravond geen verdachte op.