Aanrijding tussen bestelwagen en fietsster

13 apr 2022

Bergschenhoek – Woensdagmiddag 13 april omstreeks 16:45 uur heeft er op de Schiebroekseweg in Bergschenhoek een ongeval plaatsgevonden tussen een bakwagen en een fietsster. De laatst genoemde raakte hierbij gewond.

Voor de fietsster kwam naast een ambulance ook een traumahelikopter ter plaatse. Na behandeling door het ambulancepersoneel en het personeel van de traumahelikopter is de fietsster met spoed vervoerd naar het EMC in Rotterdam.

De oorzaak van de aanrijding tussen de wagen van de AH en de fietsster is momenteel onbekend. De bestuurder van de bestelwagen verklaarde tegen de politie: ‘Ik kon gewoon niet meer uitwijken.’. De weg is momenteel in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer, dit aangezien de politie momenteel onderzoek doet.