Wie schoot in 2003 de 13-jarige Sedar Soares dood

1 feb 2022

Rotterdam – Op zaterdag 1 februari 2003 sneeuwt het in Rotterdam. Feest voor de kinderen en ook voor de 13-jarige Sedar en zijn vrienden. Vanaf het parkeerdek bij het metrostation Slinge houden zij sneeuwballengevechten met elkaar en gooien sneeuwballen naar passerende auto’s en voetgangers. Dan schiet iemand gericht op de spelende jongens. Sedar wordt geraakt en overlijdt.

Sedar had met zijn moeder afgesproken dat hij om 20.00 uur die avond thuis zou komen. Maar hij kwam nooit meer thuis. De nachtmerrie van iedere ouder wordt werkelijkheid voor de moeder van Sedar. Iedereen is verontwaardigd. Hoe kon dit gebeuren? Er is alles aan gedaan om de dader te vinden, maar dat is nog steeds niet gelukt. De dader loopt dus al 17 jaar vrij rond. Weet u meer over deze zaak? Laat het dan weten. U helpt er de moeder van Sedar enorm mee.

Tekst + Foto: www.politie.nl

De destijds 13-jarige Sedar Soares