Flinke schade aan restaurant na brand

29 dec 2021

Vlaardingen – In de nacht van dinsdag 28 december op woensdag 29 december is er brand uitgebroken in ‘Restaurant MuzZe’ aan de Westhavenkade in Vlaardingen. De brandweer schaalde op naar het sein ‘Middel Brand’.

Even na 3:15 uur werd de brand ontdekt en werd de brandweer gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse werd de brandweer met een felle uitslaande brand geconfronteerd. Ondanks de inzet van de brandweer is de schade aan het pand aanzienlijk.

Vandaag hebben de Forensische Opsporing en Team Brandonderzoek gezamenlijk onderzoek gedaan bij het door brand getroffen pand. Naast de ingang staat een afgebrande vuilcontainer welke vermoedelijk in brand is gestoken, ook hebben getuigen 1 persoon zien wegrennen. Omdat de container direct naast de gevel stond kon het vuur vrij gemakkelijk overslaan naar het restaurant.