Woning onbewoonbaar na flinke brand

7 nov 2021

Maassluis – In de nacht van zaterdag op zondag is er in de President Steynstraat te Maassluis omstreeks 01:30 uur een brand in een woning uitgebroken.

Nog voordat het de hulpdiensten ter plaatse waren sloegen de vlammen al uit het dak. Om de brand te kunnen bestrijden was veel materiaal nodig en uiteindelijk is deze brand opgeschaald naar het sein ‘Zeer grote brand’. Vanaf meerdere kanten werd de brandende woning van buitenaf geblust, dit gebeurde onder andere vanuit een hoogwerker.

Meerdere woningen in deze straat moesten door de brand worden ontruimd. De ontruimde bewoners werden opgevangen in een bus van de RET of bij buurtbewoners. De woning welke door brand werd getroffen is onbewoonbaar, de bewoners van deze woning worden opgevangen in een hotel.

De oorzaak van de brand is momenteel niet bekend.

Video: Ingezonden