45-jarige man gewond bij schietpartij

15 okt 2021

Rotterdam – In de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 oktober vond rond 00.30 een schietincident plaats op de 1e Schansstraat in Rotterdam West. Hierbij raakte een 45-jarige man uit Rotterdam gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is nog op zoek naar de verdachte en kan hierbij de hulp van getuigen goed gebruiken.

Rond 00.30 uur kreeg de politie een melding dat er zou zijn geschoten op de 1e Schansstraat in Rotterdam West. Ter plaatse troffen agenten het 45-jarige slachtoffer gewond aan bij een auto. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. De recherche startte samen met de collega’s van de forensische opsporing direct een onderzoek op. Hierbij zijn verschillende sporen veiliggesteld.

Getuigen spreken over een man die kort na het horen van de knallen wegrende, hij had een capuchon op.

Tekst: www.politie.nl