Spookrijdster rijdt twee voertuigen aan

29 aug 2021

Vlaardingen – In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 1:25 uur heeft een spookrijdende bestuurster voor schade gezorgd. Dit alles gebeurde op de Marathonweg in Vlaardingen.

Door nog onbekende oorzaak kwam de bestuurster op de verkeerde rijbaan terecht. Hierbij sideswiped de bestuurster eerst een personenauto alvorens ze enkele tientallen meters later frontaal op een andere personenauto botste. Ondanks beide aanrijdingen raakte er niemand gewond.

De spookrijdende bestuurster kon ter plekke geen blaastest afleggen en is door de politieambtenaren aangehouden. Haar voertuig is geborgen door een politietakel, het voertuig waar zij frontaal tegen aanreed is door een bergingsbedrijf geborgen. De auto welke aan de zijkant is geraakt kon doorrijden.