Maurice T. uit Vlaardingen geconfronteerd

9 okt 2022

Vlaardingen – Ouders houd uw dochters thuis of in ieder geval weg van de kassa. De mannen achter het Youtube-kanaal ‘Hpcomebackkk’ ontmaskerde Maurice T. welke wel heel graag met minderjarige meisjes afspreekt.

Zijn intenties zijn direct duidelijk en dan hebben we het niet over gezellig samen een theetje drinken op de bank. Die bank zou voor hele andere dingen worden gebruikt. Maurice T. heeft bij veel plaatselijke supermarkten al een winkelverbod omdat hij het vrouwelijke minderjarige kassapersoneel op zeer ongepaste wijze lastig viel. Hier wordt ook in de video aan gerefereerd.

Tevens zien we in de video dat de mannen van ‘Hpcomebackkk’ zich hebben voorgedaan als een minderjarig meisje op Facebook. Ze laten chats zien waarin Maurice T. vraagt aan het meisje of zij alles zou doorslikken als hij in haar mondje komt. Ook zou hij graag een ‘vader/dochter rollenspel’ willen doen en heeft hij aan het meisje gevraagd of zij haar spiraal eruit zou willen halen.

In de video is te zien dat de confrontatie begint nabij station Vlaardingen-west in de Westwijk. Maurice T. zelf wilde tijdens de confrontatie niet zoveel kwijt maar wel zou hij wel hebben gehuild. Niet voor zijn eventuele slachtoffers natuurlijk maar meer voor zichzelf. Een bron wist aan ons te vertellen dat deze man al meer dan 5 jaar bezig zou zijn met het stelselmatig stalken van minderjarige dames. Dezelfde bron wist ook te vertellen dat Maurice T. niet meer bij een basisschool in de buurt mocht verschijnen.

De gehele video hebben wij hieronder ingesloten en is dus te bekijken.