Steekincident in Ridderkerk nog een raadsel

29 jul 2021

Ridderkerk – Donderdag 29 juli 2021 omstreeks middernacht kwam er een melding binnen van een steekpartij aan de Mr. Kesperweg in Ridderkerk. Het slachtoffer werd meteen gecheckt door de ambulance en hoefde gelukkig niet mee naar het ziekenhuis. Er loopt een onderzoek naar de verdachten. De politie is op zoek naar getuigen.

Een buurtbewoner zag dat er drie jongeren in de straat aan auto’s aan het rommelen waren. Hij liep er naartoe om er wat van te zeggen, waarop twee jongens wegrenden en één bleef staan. De jongen die bleef staan, had plotseling een mes in zijn hand en voor het slachtoffer het wist, voelde hij een steek in zijn linkerzij en vervolgens rende de jongen weg.

Alle drie de jongens waren tussen de 16 en 18 jaar oud, waren allen donker gekleed, donker krullend haar en één van de jongens had een opvallend rode sportjack aan. De jongens zijn weggerend richting de Koninginneweg.

Was u getuige van het incident of heeft u de mogelijke verdachte(n) nog gezien? Heeft u andere informatie over het incident of heeft u als omwonende of ondernemer in de nabije omgeving misschien wel camerabeelden van de daders, bijvoorbeeld van uw deurbel- of dashboardcamera? Alle informatie is welkom!

Bron: www.politie.nl